Lan Ying (Chinese, 1664)

晴岚独钓 by lan ying

Lan Ying

晴岚独钓

拟赵松雪笔意 by lan ying

Attributed to Lan Ying

拟赵松雪笔意, 1655

山水 by lan ying

Lan Ying

山水, 1637

秋山高峙 by lan ying

Attributed to Lan Ying

秋山高峙, 1653

秋山策杖 by lan ying

Lan Ying

秋山策杖

茅舍 by lan ying

Lan Ying

茅舍

landscape by lan ying

Lan Ying

Landscape